Diensten voor collectieve valbeveiliging

Bent u op zoek naar een professionele en toegewijde partner die uw benodigde werkzaamheden op het gebied van collectieve valbeveiliging verzorgt?

Wij staan voor u klaar in heel Europa.

Onze diensten bestaan uit het monteren van tijdelijke valbeveiliging in de vorm van veiligheidsnetten en randbeveiliging. Ook kunnen wij voor u trappentorens leveren en monteren tegen scherpe prijzen. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Best Montage/Demontage is een fijne, flexibele partij om mee samen te werken. Eigenaar Bert denkt goed mee voor passende oplossingen en levert altijd goede kwaliteit.
— Sander Hutten – Hoex Bouw

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Randbeveiliging van Best Montage/Demontage B.V.

Randbeveiliging

We zijn een ervaren partner voor het plaatsen van tijdelijk randbeveiliging. We stellen onze werktijden af op uw werkschema en we komen altijd onze afspraken na.

Lees meer
Veiligheidsnet

Veiligheidsnetten

Wij verhuren al meer dan 10 jaar veiligheidsnetten voor bouwwerkzaamheden op hoogte. Voor elke situatie verzorgen wij een passende en veilige oplossing.

Lees meer
Trappentoren huren

Trappentorens

Best Montage/Demontage B.V. verhuurt trappentorens voor werkzaamheden op hoogte. Door trappentorens worden hogere niveaus op een veilige manier toegankelijk.

Lees meer
Terug naar boven