Valbeveiliging schuin dak

Valbeveiliging schuin dak Best Montage/Demontage B.V.

Voor werkzaamheden op een schuin of hellend dak vanaf een hoogte van 2,50 meter geldt dat valbeveiliging verplicht is. Bij geringere hoogtes wanneer er sprake is van een verhoogd valrisico geldt dat valbeveiliging eveneens verplicht is.

Best Montage/Demontage B.V. installeert collectieve, tijdelijke valbeveiliging voor werkzaamheden op schuine daken, zodat een veilige werkomgeving gecreëerd wordt. Voor iedere situatie verzorgen we een passende oplossing. Best Montage/Demontage B.V. is Aboma-gecertificeerd en onze valbeveiliging voldoet altijd aan geldende wet- en regelgeving. We zijn een flexibele partner en voor ons geldt afspraak is afspraak

Valbeveiliging hellend dak

Met een combinatie van solide randbeveiliging en veiligheidsnetten brengen we een veilige werkomgeving tot stand. De randbeveiliging bestaat uit een robuust aluminium constructie. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie. Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Zoekt u een oplossing om veilig op een schuin dak te werken? Bent u benieuwd naar ons werk op het gebied van valbeveiliging voor schuine en hellende daken? Bekijk dan de onderstaande projecten.

We werken al jaren samen met Best Montage/Demontage en vinden in Bert een betrouwbare, flexibele partner.
— Chris van Eersel – Bross BV

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Projecten tijdelijke valbeveiliging hellend dak

tijdelijke valbeveiliging voor schuin dak
 

Randbeveiliging Someren voor renovatie schuin dak

Best Montage/Demontage B.V. heeft de valbeveiliging verzorgd voor de renovatie van het dak van deze koeienstal. Wij hebben de randbeveiliging en veiligheidsnetten binnen een dag geïnstalleerd, zodat de werkzaamheden geen vertraging zouden opliep. Bij de installatie van de valbeveiliging hielden we rekening met de wensen van de klant en mogelijkheden van het gebouw.
Lees meer over dit project
 
tijdelijke valbeveiliging voor hellend dak
 
Best Montage/Demontage B.V. onderscheidt zich door het kunnen implementeren van creatieve en robuuste oplossingen. Een lastige klus zien we niet als een probleem, maar als een uitdaging. Onze creativiteit kwam ook van pas voor de installatie van valbeveiliging voor dit renovatieproject in het Limburgse Neer.
Lees meer over dit project
 

Valbeveiliging schuin dak van Best Montage/Demontage B.V.

Rating: 5.0/5 – 5 reviews op Google 

 

Terug naar boven