Vogelnetten

Vogelwering op maat

Best Montage/Demontage B.V. is de specialist op het gebied van het monteren van vogelnetten voor het afweren van vogels. Wilt u vogelwerende netten voor het weghouden van duiven, eksters of andere vogels? We helpen u graag!

De vogelnetten worden speciaal voor elke klus op maat gemaakt en zorgen ervoor dat de vogels geweerd worden op plaatsen waar u geen vogels wilt hebben. Voor iedere situatie verzorgen we een passende oplossing. Zo hebben we bijvoorbeeld netten gehangen onder diverse overkappingen en daken.

Professionele vogelnetten

Wij gebruiken bij uitstek alleen hoge kwaliteit netten die bijzonder duurzaam zijn. De vogelnetten zijn voor alle soorten vogels, omdat we een ruime keuze hebben aan diverse maaswijdtes. Bent u op zoek naar duivennetten? Deze hebben we eveneens in ons assortiment.
Een vogelnet is een simpel afweermiddel en het betreft enkel een net dat gespannen wordt, zodat vogels niet meer op de normale landingslocatie terecht kunnen. Dus het is nog diervriendelijk ook! Wij monteren onze netten in heel Nederland. Bent u geïnteresseerd in onze vogelwering? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar boven