Veiligheidsnetten

Veiligheidsnet

Tijdelijke veiligheidsnetten en valnetten voor bouwwerkzaamheden op hoogte

Best Montage/Demontage B.V. verhuurt al meer dan 10 jaar veiligheidsnetten en valnetten voor bouwwerkzaamheden op hoogte. Voor werkzaamheden vanaf 2,5 meter hoogte is een vorm van valbeveiliging verplicht. Veiligheidsnetten zijn hiervoor een zeer betrouwbare oplossing. Best Montage/Demontage B.V. probeert voor elke situatie een passende en veilige oplossing te bieden. Wij monteren en demonteren de tijdelijke vangnetten altijd op een deugdelijke en veilige manier conform wetgeving. Hierbij zijn we flexibel ingesteld en hebben we geen 9 tot 5 mentaliteit, waardoor we onze werkzaamheden op uw activiteiten kunnen afstemmen.

Veiligheidsnetten huren

Bent u op zoek naar tijdelijke vangnetten voor uw werkzaamheden op hoogte? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn Aboma-gecertificeerd en kunnen in alle omstandigheden een veilige werkomgeving tot stand brengen. Volgende de geldende voorschriften monteren wij onze veiligheidsnetten en na afloop van uw werkzaamheden zorgen wij eveneens voor de demontage.

Hierbij stemmen we ons schema af op uw schema of dit nu vroeg in de ochtend of laat in de avond is. Daarbij komen we onze afspraken altijd na, ook als dat betekent dat wij hierdoor langer door moeten werken.

Eigenaar Bert komt altijd zijn afspraken na en is erg flexibel. Dat is vandaag de dag niet altijd vanzelfsprekend in de bouw en we waarderen dat we goede afspraken met Bert kunnen maken.
— Raymond Snel – Metal Bouwkonsort BV

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Valnetten voor de bouw

Wij verzorgen de montage van vangnetten voor diverse bouwbedrijven, waarbij geen project te groot of te klein is voor ons. Onze werkzaamheden voor collectieve valbeveiliging verrichten we door heel Europa. Wilt u graag meer informatie of bent u geïnteresseerd in onze diensten? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

Uw ervaren partner voor het plaatsen van veiligheidsnetten

Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden en werkwijze? Bekijk dan onze projecten op het gebied van tijdelijke valbeveiliging voor bouwwerkzaamheden, zoals nieuwbouw of renovatie van gebouwen. Naast het verhuren en plaatsen van valnetten, verzorgen wij eveneens randbeveiliging en verhuren we trappentorens.
 
Veiligheidsnetten_dienst

Veiligheidsnetten van Best Montage/Demontage B.V.

Rating: 5.0/5 – 3 reviews op Google 

 

Terug naar boven