Veiligheidsnetten Bilzen België

Veiligheidsnetten Bilzen

Voor de nieuwbouw van een bedrijfshal in Bilzen in België hebben we 23.000 m2 veiligheidsnetten gehangen om een veilige werkomgeving te creëren. Dit project verliep in fases, waarbij we op één dag 6000 m2 veiligheidsnetten eraf gehaald hebben en op een andere plaats gehangen hebben. Dit paste eigenlijk niet in onze planning, maar we hebben het toch voor elkaar gekregen.

Dit project laat zien waar Best Montage/Demontage B.V. sterk in is. We zijn flexibel, oplossingsgericht en denken mee met de klant. Bij ons geldt afspraak is afspraak en zelfs meer zoals we hier hebben laten zien. Ook werken we vanuit onze thuisbasis in Nederland internationaal en installeren we collectieve valbeveiliging ook in België. Hiermee maken we al meer dan 10 jaar klanten tevreden.

Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van collectieve valbeveiliging? We bieden valbeveiliging in de vorm van veiligheidsnetten en randbeveiliging. Wilt u meer van ons werk zien? Bekijk dan onze projecten voor collectieve valbeveiliging in België of al onze projecten.

Terug naar boven