Projecten Limburg

Hier vindt u onze projecten op het gebied van randbeveiliging en het installeren van veiligheidsnetten voor bouwwerkzaamheden in Limburg. Zoekt u een bedrijf voor (dak)randbeveiliging, voor het huren van veiligheidsnetten of trappentorens in Limburg? We zijn u graag van dienst!

Onze projecten hieronder in Limburg tonen waar wij toe in staat zijn.

Permanente veiligheidsnetten in bedrijfshal VDL Parree gehangen door Best Montage/Demontage B.V.

Best Montage/Demontage B.V. installeert permanente veiligheidsnetten voor VDL Parree

Best Montage/Demontage B.V. is bekend van zijn expertise voor collectieve, tijdelijke valbeveiliging. We zijn echter ook een betrouwbare partner voor het installeren van permanente veiligheidsnetten.

Lees meer
Tijdelijke valbeveiliging in Heerlen

Tijdelijke valbeveiliging bouw bedrijfshal in Heerlen

Sommige projecten zijn bijzonder en dit is er een van. Door de grootte van het project, 700 m2 veiligheidsnetten en 110 meter randbeveiliging, en door de complexiteit. We konden daardoor laten zien waar we goed in zijn: het monteren van collectieve valbeveiliging in iedere situatie.

Lees meer
staande-schoor-dakrandbeveiliging

Staande schoor dakrandbeveiliging in Neer, Limburg

Best Montage/Demontage B.V. onderscheidt zich door het kunnen implementeren van creatieve en robuuste oplossingen. Dit kunt u bekijken in dit project.

Lees meer
collectieve-valbeveiliging-schuur-Heibloem-Limburg

Valbeveiliging renovatie dak schuur in Heibloem

Best Montage/Demontage B.V. heeft de valbeveiliging verzorgd voor de renovatie van deze veldschuur in het Limburgse Heibloem. Dit project bracht enkele interessante uitdagingen.

Lees meer
Terug naar boven