Best Montage/Demontage B.V. installeert permanente veiligheidsnetten voor VDL Parree

Permanente veiligheidsnetten in bedrijfshal VDL Parree gehangen door Best Montage/Demontage B.V.

Best Montage/Demontage B.V. is bekend van zijn expertise voor collectieve, tijdelijke valbeveiliging. We zijn echter ook een betrouwbare partner voor het installeren van permanente veiligheidsnetten. Zo hingen we voor VDL Parree in Sevenum blijvende veiligheidsnetten om het risico van vallende dozen op te vangen.

VDL Parree is een specialist op het gebied van kunststof spuitgieten. Ook beschikt het over de expertise voor het samenstellen van spuitgietdelen tot halffabricaten en eindproducten. Ook begeleidt VDL Parree klanten door de engineeringsfase.

Producten worden in de bedrijfshal tijdelijk opgeslagen in hoge stellagekasten. Omdat dit valrisico met zich meebrengt, heeft VDL Parree aan Best Montage/Demontage B.V. gevraagd om permanente veiligheidsnetten op te hangen. Bent u ook op zoek naar deze oplossing? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Permanente veiligheidsnetten in bedrijfshal VDL Parree gehangen door Best Montage/Demontage B.V.

Best Montage/Demontage B.V. is graag uw partner voor het installeren van tijdelijke of permanente veiligheidsnetten. Al meer dan 10 jaar weten we in iedere situatie een passende oplossing te verzorgen. We monteren valnetten altijd op een veilige wijze conform wetgeving. Daarnaast stemmen we onze werkzaamheden af op uw activiteiten. Bekijk ook onze overige projecten voor valbeveiliging in Limburg.

Terug naar boven