Projecten collectieve valbeveiliging

Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan hieronder enkele projecten die Best Montage/Demontage B.V. de afgelopen jaren heeft mogen uitvoeren.

Deze collectieve valbeveiligingsprojecten geven u een goed beeld van waar wij toe in staat zijn. Best Montage/Demontage B.V. is ABOMA-gecertificeerd, heeft meer dan 10 jaar ervaring en wij denken altijd in oplossingen. Daarnaast geldt afspraak is afspraak en wij komen onze beloftes dus altijd na.

Permanente veiligheidsnetten in bedrijfshal VDL Parree gehangen door Best Montage/Demontage B.V.

Best Montage/Demontage B.V. installeert permanente veiligheidsnetten voor VDL Parree

Best Montage/Demontage B.V. is bekend van zijn expertise voor collectieve, tijdelijke valbeveiliging. We zijn echter ook een betrouwbare partner voor het installeren van permanente veiligheidsnetten.

Lees meer
Tijdelijke valbeveiliging in Heerlen

Tijdelijke valbeveiliging bouw bedrijfshal in Heerlen

Sommige projecten zijn bijzonder en dit is er een van. Door de grootte van het project, 700 m2 veiligheidsnetten en 110 meter randbeveiliging, en door de complexiteit. We konden daardoor laten zien waar we goed in zijn: het monteren van collectieve valbeveiliging in iedere situatie.

Lees meer
Randbeveiliging voor veestal in Hilvarenbeek

Valbeveiliging voor plaatsen zonnepanelen veestal in Hilvarenbeek

Voor de installatie van zonnepanelen op de veestal en loods zorgde Best Montage/Demontage B.V. voor de tijdelijke valbeveiliging. Hierdoor was er een veilige werkomgeving tijdens dit project.

Lees meer
Veiligheidsnetten Bilzen

Veiligheidsnetten Bilzen België

Voor de nieuwbouw van een bedrijfshal in Bilzen in België hebben we 23.000 m2 veiligheidsnetten gehangen om een veilige werkomgeving te creëren.

Lees meer
Valbeveiliging Deurne

Tijdelijke valbeveiliging bouw veestal Deurne

Voor de bouw van een nieuwe koeienstal in Deurne heeft Best Montage/Demontage B.V. maar liefst 1791 m2 veiligheidsnetten gehangen en 124 meter randbeveiliging geplaatst

Lees meer
Tijdelijke veiligheidsnetten voor renovatie bedrijfshal in Maaseik België

Tijdelijke veiligheidsnetten voor renovatie bedrijfshal in Maaseik

Voor de renovatie van een bedrijfshal in Maaseik in België heeft Best Montage/Demontage B.V. de tijdelijke valbeveiliging gerealiseerd.

Lees meer
Project tijdelijke valbeveiliging Gelderland

Collectieve valbeveiliging bouw bedrijfshal Beusichem in Gelderland

Voor Best Montage/Demontage B.V. is geen project te groot. Zo hebben we de collectieve valbeveiliging verzorgd voor de bouw van een nieuwe bedrijfshal in Beusichem.

Lees meer
Veiligheidsnetten-voor-bouw-school-Bergen-op-Zoom

Tijdelijke valbeveiliging Bergen op Zoom voor bouw school

Voor dit bouwproject in Bergen op Zoom heeft Best Montage/Demontage B.V. de valbeveiliging verzorgd met behulp van veiligheidsnetten en randbeveiliging.

Lees meer

Collectieve valbeveiliging voor bouw bedrijvenpand in Budel

Voor de nieuwbouw van een bedrijvenpand in Budel hebben wij de collectieve valbeveiliging in slechts een halve dag geïmplementeerd.

Lees meer
staande-schoor-dakrandbeveiliging

Staande schoor dakrandbeveiliging in Neer, Limburg

Best Montage/Demontage B.V. onderscheidt zich door het kunnen implementeren van creatieve en robuuste oplossingen. Dit kunt u bekijken in dit project.

Lees meer
Terug naar boven