Projecten collectieve valbeveiliging

Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan hieronder enkele projecten die Best Montage/Demontage B.V. de afgelopen jaren heeft mogen uitvoeren.

Deze collectieve valbeveiligingsprojecten geven u een goed beeld van waar wij toe in staat zijn. Best Montage/Demontage B.V. is ABOMA-gecertificeerd, heeft meer dan 10 jaar ervaring en wij denken altijd in oplossingen. Daarnaast geldt afspraak is afspraak en wij komen onze beloftes dus altijd na.

Valbeveiliging Deurne

Tijdelijke valbeveiliging bouw veestal Deurne

Voor de bouw van een nieuwe koeienstal in Deurne heeft Best Montage/Demontage B.V. maar liefst 1791 m2 veiligheidsnetten gehangen en 124 meter randbeveiliging geplaatst

Lees meer
Tijdelijke veiligheidsnetten voor renovatie bedrijfshal in Maaseik België

Tijdelijke veiligheidsnetten voor renovatie bedrijfshal in Maaseik

Voor de renovatie van een bedrijfshal in Maaseik in België heeft Best Montage/Demontage B.V. de tijdelijke valbeveiliging gerealiseerd.

Lees meer
Project tijdelijke valbeveiliging Gelderland

Collectieve valbeveiliging bouw bedrijfshal Beusichem in Gelderland

Voor Best Montage/Demontage B.V. is geen project te groot. Zo hebben we de collectieve valbeveiliging verzorgd voor de bouw van een nieuwe bedrijfshal in Beusichem.

Lees meer
Veiligheidsnetten-voor-bouw-school-Bergen-op-Zoom

Tijdelijke valbeveiliging Bergen op Zoom voor bouw school

Voor dit bouwproject in Bergen op Zoom heeft Best Montage/Demontage B.V. de valbeveiliging verzorgd met behulp van veiligheidsnetten en randbeveiliging.

Lees meer

Collectieve valbeveiliging voor bouw bedrijvenpand in Budel

Voor de nieuwbouw van een bedrijvenpand in Budel hebben wij de collectieve valbeveiliging in slechts een halve dag geïmplementeerd.

Lees meer
staande-schoor-dakrandbeveiliging

Staande schoor dakrandbeveiliging in Neer, Limburg

Best Montage/Demontage B.V. onderscheidt zich door het kunnen implementeren van creatieve en robuuste oplossingen. Dit kunt u bekijken in dit project.

Lees meer
collectieve-valbeveiliging-schuur-Heibloem-Limburg

Valbeveiliging renovatie dak schuur in Heibloem

Best Montage/Demontage B.V. heeft de valbeveiliging verzorgd voor de renovatie van deze veldschuur in het Limburgse Heibloem. Dit project bracht enkele interessante uitdagingen.

Lees meer
Veiligheidsnetten-en-dakrandbeveiliging-Etten-Leur

Installeren van veiligheidsnetten en dakrandbeveiliging voor bouw distributiecentrum Etten-Leur

Voor de bouw van dit distributiecentrum in Etten-Leur heeft Best Montage/Demontage B.V. 10.000 m² aan veiligheidsnetten opgehangen en 400 meter randbeveiliging geïnstalleerd.

Lees meer
Dakrand-beveiliging-Someren-koeienstal

Randbeveiliging Someren voor renovatie dak

Voor de renovatie van een koeienstal hebben we de valbeveiliging verzorgd. Wij hebben de randbeveiliging en veiligheidsnetten binnen een dag geïnstalleerd, zodat de werkzaamheden geen vertraging opliepen.

Lees meer
Terug naar boven