Pannakooi Rotterdam

Pannakooi Rotterdam in gebruik

Wilt u een pannakooi of voetbalkooi laten plaatsen in Rotterdam? Best Montage/Demontage B.V. is specialist in het bouwen van pannakooien op maat! Onze Bestcage voetbalkooi is veilig, robuust en onderhoudsvrij. Op deze pagina vindt u informatie en afbeeldingen van de Bestcage pannakooi die we in Rotterdam gebouwd hebben. Wilt u ook een pannakooi op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voetbalkooi Rotterdam

De Stichting Mano vroeg ons een voetbalkooi te bouwen in de Marconiestraat in Rotterdam. De kooi is gemaakt voor statushouders om de kinderen ontspanning te kunnen bieden. Stichting Mano koos voor de Bestcage, omdat ze de voetbalkooi een geweldig en betaalbaar concept vinden.

Deze pannakooi is 20 bij 8 bij 2,5 meter groot. We hebben met een staalkabel het dak van de kooi extra verstevigd, omdat dit een relatief grote kooi is. De constructie bestaat uit hoogwaardig aluminium buizen en veiligheidsnetten. Het voetbalveld is helemaal afgesloten, waardoor de bal niet zomaar uit de kooi geschopt kan worden.

Stichting Mano is zeer tevreden over het resultaat en de pannakooi wordt veelvuldig gebruikt.

Hieronder vindt u afbeeldingen van dit project. Meer informatie over de Bestcage vindt u op de pagina pannakooi.

 

Terug naar boven