Valbeveiliging plat dak

Valbeveiliging plat dak van Best Montage/Demontage B.V.

Valbeveiliging plat dak wetgeving

Wilt u veilig werken op platte daken? Voor werkzaamheden vanaf 2,50 meter hoogte is het wettelijk verplicht gebruik te maken van valbeveiligingsmiddelen. Bij werkzaamheden op een hoogte minder dan 2,50 meter is een vorm van valbeveiliging eveneens verplicht als er sprake is van een verhoogd valrisico.

Best Montage/Demontage B.V. is specialist op het gebied van collectieve valbeveiliging. Al meer dan 10 jaar zorgen wij voor veilige werkplekken op hoogte. We zijn Aboma-gecertificeerd en verzorgen voor iedere situatie een passende oplossing. Bij Best Montage/Demontage B.V. geldt afspraak is afspraak en we stellen ons flexibel op naar onze klanten.

Tijdelijke valbeveiliging plat dak

Voor het tot stand brengen van een veilige werkomgeving maken we meestal gebruik van een combinatie van randbeveiliging en veiligheidsnetten. In alle gevallen zorgen we voor een solide beveiliging die voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.
Wilt u graag ons werk zien? Bekijk dan hieronder enkele projecten waarvoor Best Montage/Demontage B.V. de dakbeveiliging heeft verzorgd. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Best Montage/Demontage reageert altijd snel en ze proberen altijd een plekje in de agenda te zoeken om de klant te helpen. We zijn supertevreden over de samenwerking.
— John Spreeuwenberg – Aannemersbedrijf Teunissen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Projecten valbeveiliging platte daken

Tijdelijke valbeveiliging plat Bergen op Zoom dak Best Montage/Demontage B.V.

Collectieve valbeveiliging Bergen op Zoom voor bouw school

Best Montage/Demontage B.V. is een ervaren partner op het gebied van tijdelijke valbeveiliging voor bouwwerkzaamheden. Graag tonen we onze expertise via onze projecten, zoals het verzorgen van collectieve beveiliging bij de nieuwbouw van een school in Bergen op Zoom.
Lees meer over dit project

Tijdelijke valbeveiliging plat dak Best Montage/Demontage B.V.

Collectieve valbeveiliging plat dak voor bouw bedrijvenpand in Budel

Best Montage/Demontage B.V. is u graag van dienst voor zowel kleine als grote projecten. Ook grote projecten kunnen wij in korte tijd voorzien van collectieve, tijdelijke valbeveiliging. Zo hebben we de valbeveiliging voor de bouw van dit bedrijvenpand in Budel in Noord-Brabant in slechts een halve dag gerealiseerd.
Lees meer over dit project

Tijdelijke valbeveiliging plat dak Etten-Leur Best Montage/Demontage B.V.

Installatie dakrandbeveiliging voor bouw distributiecentrum Etten-Leur

Voor de bouw van dit distributiecentrum in Etten-Leur heeft Best Montage/Demontage B.V. de collectieve valbeveiliging verzorgd. Om een veilige bouwomgeving tot stand te brengen, hebben we 10.000 m² aan veiligheidsnetten opgehangen en 400 meter randbeveiliging geïnstalleerd. Dankzij de veiligheidsnetten hebben we de werkzaamheden op de verdiepingsvloer valveilig gemaakt. De dakrandbeveiliging bestaat uit een solide constructie van aluminium buizen. Deze tijdelijke valbeveiliging is gemonteerd volgens EN1263 richtlijnen en EU-norm 13374, en voldoet hiermee uiteraard aan de bijbehorende wetgeving.
Lees meer over dit project

Valbeveiliging plat dak van Best Montage/Demontage B.V.

Rating: 5.0/5 – 5 reviews op Google

 

Terug naar boven