Collectieve valbeveiliging voor bouw bedrijvenpand in Budel

Best Montage/Demontage B.V. is u graag van dienst voor zowel kleine als grote projecten. Ook grote projecten kunnen wij in korte tijd voorzien van collectieve, tijdelijke valbeveiliging. Zo hebben we de valbeveiliging voor de bouw van dit bedrijvenpand in Budel in Noord-Brabant in slechts een halve dag gerealiseerd.

Voor de installatie van de tijdelijke valbeveiliging tijdens de bouwwerkzaamheden hebben we gekozen voor een combinatie van veiligheidsnetten en randbeveiliging. De randbeveiliging is opgebouwd uit een solide constructie van aluminium buizen, welke aan het geraamte van het gebouw bevestigd is. Deze constructie hebben we met behulp van telescoop hoogwerkers binnen een halve dag geïnstalleerd, zodat de bouw geen vertraging opliep.

Collectieve-valbeveiliging-nieuwbouw-bedrijvenpand-Budel

Best Montage/Demontage B.V. heeft al ruim 10 jaar ervaring met het installeren van tijdelijke valbeveiliging door heel Europa. We zijn Aboma-gecertificeerd en werken natuurlijk volgens geldende wet- en regelgeving. We stellen ons flexibel op en u staat als klant centraal. Bij ons geldt dat een afspraak altijd nagekomen wordt. Wilt u meer voorbeelden van ons werk zien? Kijkt u dan op onze projectenpagina voor collectieve valbeveiliging.

We installeren tijdelijke valbeveiliging voor diverse projecten, van klein naar groot en van renovatie- tot nieuwbouwprojecten. Hiervoor hebben we de beschikking over eigen materiaal. Meer informatie over onze diensten kunt u vinden op onze veiligheidsnetten huren en randbeveiligingspagina.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u graag meer informatie. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar boven