Pannakooi

Pannakooi

Pannakooi op maat Bestcage in heel Nederland

Wilt u in de tuin een echte pannakooi laten maken zodat uw kinderen heerlijk en veilig kunnen voetballen? Maak kennis met de Bestcage. Best Montage/Demontage B.V. bouwt deze voetbalkooi helemaal op maat. Onze pannakooien zijn robuust en onderhoudsvrij. Groot of klein, wij bouwen een pannaveld geheel naar uw wensen. Zo gaat de bal nooit meer over de schutting heen.

Betaalbare pannakooi kopen? Zo werken wij!

Als u interesse heeft om de voetbalkooi Bestcage door ons te laten bouwen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Geef hierbij de maten van uw gewenste pannakooi en uw woonplaats door. Hierna nemen we contact op om uw wensen rustig en duidelijk te bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvend aanbod voor het bouwen van uw voetbalkooi. Als u hiermee akkoord bent, dan komen wij altijd op locatie nog inmeten ter controle.

De Bestcage is een solide pannakooi en bestaat uit een constructie van hoogwaardig aluminium (48mm rond en 3mm dik) en veiligheidsnetten. De pannakooi is standaard 2,20 meter hoog, maar hoger is ook mogelijk. De kooi kan op diverse ondergronden gebouwd worden en hoeft in principe niet verankerd te worden. De voetbalkooi is helemaal afgesloten zodat de bal nooit meer over de schutting gaat.

Heeft u interesse in een pannakooi op maat of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Veelvoorkomende vragen
Waar plaatsen jullie pannakooien?
Wij plaatsen kooien in heel Nederland, van Groningen tot Limburg.

Wat is de garantie op een voetbalkooi van Best Montage/Demontage B.V.?
Op de netten ontvangt u 2 jaar garantie en op de aluminium constructie krijgt u maar liefst 10 jaar garantie. Bij mankementen repareren wij de voetbalkooi op locatie.

Leveren jullie ook kunstgras voor de pannakooi?
De kooi kan op verschillende ondergronden gebouwd worden, zoals tegels, echt gras of kunstgras. Wilt u een voetbalkooi inclusief kunstgras laten plaatsen? Wij zijn eveneens in staat om een pannakooi inclusief kunstgras te leveren.

Is de kooi ook geschikt voor andere sporten dan voetbal?
Ja, natuurlijk! Zo bouwen we bijvoorbeeld ook regelmatig een hockey pannakooi.

Pannakooi voorkant

Pannakooi schuin voorkant

Terug naar boven