Randbeveiliging

Randbeveiliging van Best Montage/Demontage B.V.

Uw betrouwbare en flexibele partner voor tijdelijke randbeveiliging

Best Montage/Demontage B.V. is graag uw ervaren specialist voor tijdelijke valbeveiliging op bouwplaatsen. Vanaf 2,5 meter hoogte is een vorm van valbeveiliging verplicht. Hiervoor verzorgen wij verschillende, veilige constructies. Onze dakrandbeveiliging biedt een professionele oplossing voor het veilig werken op hoogte. Voor ieder situatie zijn we in staat een veilige werkplek te creëren.

Best Montage/Demontage B.V. heeft al ruim 10 jaar ervaring met het plaatsen van randbeveiliging. Tevens monteren we andere soorten van collectieve valbeveiliging, zoals veiligheidsnetten. Wij zijn Aboma-gecertificeerd en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Uw wensen staan voorop en daarom stemmen we onze werkzaamheden en werktijden af op uw schema. Uiteraard houdt u na het plaatsen van de valbescherming toegang tot het dak. Hierdoor kunt u snel uw werkzaamheden veilig starten of voortzetten.

Best Montage/Demontage reageert altijd snel en ze proberen altijd een plekje in de agenda te zoeken om de klant te helpen. We zijn supertevreden over de samenwerking.
— John Spreeuwenberg – Aannemersbedrijf Teunissen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Robuuste randbeveiliging dak

Door middel van een aluminium constructie verzorgen we de montage van tijdelijke dakrandbeveiliging. Deze voldoet altijd aan de geldende wet- en regelgeving. We zijn gespecialiseerd om in iedere situatie en voor elk project deugdelijke valbescherming te plaatsen. Hierin komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. We kunnen onze collectieve valbeveiliging op zowel platte als schuine daken monteren.

Valbeveiliging plat dak

Randbeveiliging plat dak Best Montage/Demontage B.V.

Best Montage/Demontage B.V verzorgt verschillende oplossingen voor tijdelijke valbeveiliging van platte daken. Vaak maken we gebruik van veiligheidsnetten en dakrand valbeveiliging voor het tot stand brengen van een veilige werkomgeving. De randbeveiliging bestaat uit een robuust, tijdelijk hekwerk van aluminium buizen. We bieden een passende oplossing voor ieder bouwproject. Zo hebben we ruime ervaring met het plaatsen van collectieve valbescherming voor grote ruwbouw. We assisteren u daarnaast ook graag voor bijvoorbeeld de renovatie van het dak van een agrarische stal. Geen project is voor ons te groot of te klein.

Valbeveiliging hellend of schuin dak

Valbeveiliging schuin dak Best Montage/Demontage B.V.

De tijdelijke, collectieve valbeveiliging voor hellende of schuine daken is eveneens vaak een combinatie van veiligheidsnetten en een aluminium constructie als dakrandbeveiliging. We zoeken altijd naar de beste oplossing en hebben een groot probleemoplossend vermogen. Wilt u voorbeelden van ons werk zien? Bekijk dan onze tijdelijke valbeveiligingsprojecten pagina.

We stellen ons flexibel op en we komen altijd onze afspraken na. We stemmen onze werkzaamheden af op uw schema. Als werkzaamheden onverhoopt uitlopen, dan werken we door totdat we klaar zijn. Ook als dit betekent dat we tot laat in de avond door moeten gaan. Hierdoor zijn we een favoriete partner voor bedrijven actief in de bouw. In heel Nederland en daarbuiten verzorgen wij onze diensten.

Wilt u randbeveiliging huren of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Randbeveiliging van Best Montage/Demontage B.V.

Rating: 5.0/5 – 5 reviews op Google

 

Terug naar boven