Randbeveiliging

Randbeveiliging van Best Montage/Demontage B.V.

Uw betrouwbare en flexibele partner voor tijdelijke valbeveiliging

Best Montage/Demontage B.V. is specialist op het gebied van tijdelijke valbeveiliging voor bouwplaatsen. Vanaf 2,5 meter hoogte is een vorm van valbeveiliging verplicht en wij verzorgen hier verschillende oplossingen voor. Onze dakrandbeveiliging is een professionele en veilige oplossing die wij in elke situatie kunnen toepassen. Best Montage/Demontage B.V. heeft al ruim 10 jaar ervaring met vakkundige randbeveiliging en wij zijn Aboma-gecertificeerd. Uw wensen staan voorop en daarom stemmen we onze werkzaamheden en werktijden af op uw schema.

Dakrandbeveiliging

Met aluminium materiaal verzorgen we volgens de geldende voorschriften de montage van dakrandbeveiliging. Hierbij kunnen we in elke situatie en omgeving tot een passende oplossing komen, waarbij veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats komen. We kunnen deze collectieve valbeveiliging op zowel platte als schuine daken plaatsen.

Valbeveiliging plat dak

Best Montage/Demontage B.V verzorgt verschillende oplossingen voor tijdelijke valbeveiliging van platte daken. Vaak werken we met een combinatie van veiligheidsnetten en randbeveiliging. De randbeveiliging brengen we tot stand door middel van een robuuste constructie van aluminium buizen.

Valbeveiliging hellend of schuin dak

De tijdelijke, collectieve valbeveiliging voor hellende of schuine daken is eveneens vaak een combinatie van veiligheidsnetten en een aluminium constructie als dakrandbeveiliging. We zoeken altijd naar de beste oplossing en hebben een groot probleemoplossend vermogen. Wilt u voorbeelden van ons werk zien? Bekijk dan onze tijdelijke valbeveiligingsprojecten pagina.

We stellen ons flexibel op en we komen altijd onze afspraken na. We stemmen onze werkzaamheden af op uw schema en hierbij hebben we geen 9 tot 5 mentaliteit. Als werkzaamheden onverhoopt uitlopen, dan werken we door totdat we klaar zijn, ook als dit laat in de avond is. In heel Nederland en daarbuiten verzorgen wij onze diensten.

Wilt u randbeveiliging huren of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Randbeveiliging van Best Montage/Demontage B.V.

Rating: 5.0/5
1 review op Google

Terug naar boven