Valbeveiliging voor plaatsen zonnepanelen veestal in Hilvarenbeek

Randbeveiliging voor veestal in Hilvarenbeek

Nu energieprijzen door het dak gaan, kiezen steeds meer boeren voor zonnepanelen op hun gebouwen. Zo ook deze veehouder in Hilvarenbeek. Voor de installatie van zonnepanelen op de veestal en loods zorgde Best Montage/Demontage B.V. voor de tijdelijke valbeveiliging. Hierdoor was er een veilige werkomgeving tijdens dit project.

Specialist randbeveiliging en veiligheidsnetten

Op de foto ziet hierboven u dat wij een randbeveiliging hebben gemaakt bestaande uit een constructie van 3 liggers die extra geschoord zijn. Dit is een specialisme van ons waarmee we al op veel plekken een deugdelijke randbeveiliging hebben gecreëerd.

Onder het dak hebben we veiligheidsnetten gehangen om het risico op doorzakken op te vangen. Zeker bij wat oudere daken is dit een niet te onderschatten gevaar.

Veiligheidsnetten Hilvarenbeek

Dit project laat zien waar Best Montage/Demontage goed in is: kwaliteit, flexibiliteit en meedenken. We weten in iedere situatie een veilige werkomgeving te creëren. We begrijpen dat bouwprojecten niet altijd volgens plan verlopen en stellen ons daarom flexibel op. Al meer dan 10 jaar verzorgen we tijdelijke, collectieve valbeveiliging in Nederland en daarbuiten. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u graag meer lezen over onze services? Bekijk dan de pagina’s randbeveiliging, valbeveiliging plat dak, valbeveiliging schuin dak en valnetten. Bekijk ook onze overige projecten op het gebied van valbeveiliging in Brabant.

Veiligheidsnetten voor valbeveiliging in Hilvarenbeek

Randbeveiliging voor project in Hilvarenbeek

Terug naar boven