Tijdelijke valbeveiliging bouw bedrijfshal in Heerlen

Tijdelijke valbeveiliging in Heerlen

Sommige projecten zijn bijzonder en dit is er een van. Door de grootte van het project, 700 m2 veiligheidsnetten en 110 meter randbeveiliging, en door de complexiteit. We konden daardoor laten zien waar we goed in zijn: het monteren van collectieve valbeveiliging in iedere situatie.

Voor de bouw van een nieuw bedrijvengebouw in Heerlen zijn wij, Best Montage/Demontage B.V., gevraagd voor het installeren van tijdelijke valbeveiliging. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van een combinatie van randbeveiliging en veiligheidsnetten.

Aan de zijkanten van de hoogste balken hebben we met een constructie van aluminium buizen een robuuste randbeveiliging tot stand gebracht.

Randbeveiliging in Heerlen

Over de gehele oppervlakte van het gebouw hebben we veiligheidsnetten gehangen. Dit was door de balken een complexe klus. We hebben de netten, anders dan normaal, via de buitenkant opgehangen. Met constructieklemmen op de shootline bleven de veiligheidsnetten stevig op hun plaats. Hierdoor hebben we een veilige werkomgeving op hoogte gecreëerd voor de bouwvakkers.

Valnetten Heerlen

Dit project toont de sterke punten van ons bedrijf. Flexibiliteit en ervaring waardoor we op iedere plek tijdelijke valbeveiliging kunnen monteren. Daarnaast denken we mee met de klant, beschikken we over vakbekwaam personeel en geldt bij ons altijd afspraak is afspraak.

Bent u op zoek naar een partner voor tijdelijke valbeveiliging? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook onze diensten voor randbeveiliging, veiligheidsnetten, valbeveiliging voor plat dak en valbeveiliging voor schuin dak. Bekijk ook andere projecten voor valbeveiliging in Limburg.

Veiligheidsnetten Heerlen

Terug naar boven