Tijdelijke valbeveiliging Bergen op Zoom voor bouw school

Veiligheidsnetten-voor-bouw-school-Bergen-op-Zoom

Best Montage/Demontage B.V. is een ervaren partner op het gebied van tijdelijke valbeveiliging voor bouwwerkzaamheden. Graag tonen we onze expertise via onze projecten, zoals het verzorgen van collectieve beveiliging bij de nieuwbouw van een school in Bergen op Zoom.

Randbeveiliging en veiligheidsnetten huren voor valbeveiliging in Bergen op Zoom

We hebben een veilige werkomgeving voor dit project verzorgd door het hangen van veiligheidsnetten en het plaatsen van randbeveiliging. De veiligheidsnetten op de verdiepingsvloer hebben we geïnstalleerd met behulp van een telescoop hoogwerker en schaarlift. De randbeveiliging bestaat uit een solide constructie van aluminium buizen en houten latten, zoals u op de foto kunt zien. Hierdoor hebben we in een lastige omgeving toch een veilige, collectieve valbeveiliging tot stand gebracht.

Tijdelijke-valbeveiliging-school-Bergen-op-Zoom

Tijdelijke valbeveiliging school Bergen op ZoomBest Montage/Demontage B.V. verzorgt al meer dan 10 jaar oplossingen voor collectieve valbeveiliging. We zijn ABOMA-gecertificeerd en kunnen voor elke situatie een oplossing creëren. Daarnaast geldt bij ons afspraak is afspraak en stellen we ons flexibel op. Meer informatie over onze diensten kunt u vinden op onze pagina’s voor het huren van veiligheidsnetten en het plaatsen van (dak)randbeveiliging. Meer voorbeelden van ons werk kunt u vinden op ons projectenoverzicht voor collectieve valbeveiliging.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar boven