Randbeveiliging voor plaatsen zonnepanelen Gastel

Met de gestegen energieprijzen laten steeds meer ondernemers zonnepanelen plaatsen op hun gebouwen. Zo ook deze boer in Gastel in Noord-Brabant. Voor het installeren van zonnepanelen op een aardappelloods en schuur verzorgde Best Montage/Demontage B.V. de collectieve valbeveiliging.

Randbeveiliging in Gastel voor plaatsen zonnepanelen

Om valrisico op te vangen hebben we een staande randbeveiliging gebouwd. De randbeveiliging bestaat uit 234 staanders en 3 liggers. Dit project laat zien dat we in iedere situatie een veilige werkplek tot stand weten te brengen. Dit is ook een van onze krachten. Voor het leggen van de zonnepanelen in een andere schuur hebben we eveneens veiligheidsnetten opgehangen.

Best Montage/Demontage B.V. is specialist voor het installeren van tijdelijke, collectieve valbeveiliging. We zijn Aboma-gecertificeerd en dankzij meer dan 10 jaar ervaring zijn we in staat voor ieder project een passende oplossing te verzorgen. We begrijpen dat tijdens bouw- en renovatieprojecten niet altijd alles volgens plan verloopt en we stellen ons daarom flexibel op.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Bekijk dan de pagina’s veiligheidsnetten huren en randbeveiliging. Bekijk ook al onze projecten van collectieve valbeveiliging in Noord-Brabant.

Randbeveiliging schuur in Gastel

 

Dakrandbeveiliging in Gastel

Terug naar boven