Collectieve valbeveiliging bouw bedrijfshal Beusichem in Gelderland

Project tijdelijke valbeveiliging Gelderland

Voor Best Montage/Demontage B.V. is geen project te groot. Zo hebben we de collectieve valbeveiliging verzorgd voor de bouw van een nieuwe bedrijfshal in Beusichem. Bij het creëren van een veilige werkomgeving hebben we maar liefst 2800 m2 veiligheidsnetten en 300 meter randbeveiliging geplaatst. Deze tijdelijke valbeveiliging hebben we binnen 1 dag geïnstalleerd, zodat de bouw slechts een minimale vertraging opliep.

Tijdelijke valbeveiliging Gelderland

Voor het ophangen van de veiligheidsnetten en het plaatsen van de randbeveiliging hebben we 2 telescoop hoogwerkers gebruikt. Tijd is geld en dit geldt natuurlijk ook in de bouw. Daarom stellen we ons flexibel op, zodat bouwwerkzaamheden zo min mogelijk vertraging oplopen. Dankzij slim plannen en ervaring hebben we daarom de gehele collectieve valbeveiliging dus binnen 1 dag geplaatst.

Tijdelijke valbeveiliging bouw bedrijfshal Beusichem

Best Montage/Demontage B.V. verzorgt al meer dan 10 jaar oplossingen voor collectieve valbeveiliging in heel Europa. Voor ons is geen project te groot en we houden van complexe uitdagingen. We zijn ABOMA-gecertificeerd en denken graag met u mee. Tenslotte geldt bij ons het motto afspraak is afspraak.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Bekijk dan onze pagina’s voor huren van veiligheidsnetten en installatie van randbeveiliging. Meer voorbeelden van ons werk kunt u vinden op onze collectieve valbeveiligingsprojectenpagina.

Heeft u vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Terug naar boven