Trappentoren huren Venlo

Best Montage/Demontage B.V. is uw partner voor het installeren van collectieve, tijdelijke valbeveiliging. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van veiligheidsnetten, randbeveiliging evenals het huren van trappentorens. Zo werd een van onze trappentorens recentelijk gebruikt bij een project in Venlo.

Een trappentoren is een rolsteiger met geïntegreerde trap. De trap is hierdoor extra veilig en het biedt werknemers de mogelijkheid om bijvoorbeeld gereedschappen en materialen mee omhoog te nemen.

Heeft u een trappentoren voor uw project nodig? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn in staat de trappentoren voor u te monteren en na voltooiing van de werkzaamheden weer te demonteren. Meer informatie vindt u op de pagina trappentoren huren. Daarnaast zijn we ook een partner voor het plaatsen van veiligheidsnetten en randbeveiliging.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring en zijn Aboma-gecertificeerd. We begrijpen goed hoe de bouw werkt en stellen ons flexibel op in projecten.

Trappentoren in Venlo van Best Montage/Demontage B.V.

Terug naar boven