Valbeveiliging renovatie dak schuur in Heibloem

collectieve-valbeveiliging-schuur-Heibloem-Limburg

Best Montage/Demontage B.V. heeft de valbeveiliging verzorgd voor de renovatie van deze veldschuur in het Limburgse Heibloem. Een deel van het oorspronkelijk dak diende behouden te blijven en aan de kopse kant van de schuur konden we geen steunen gebruiken. Dankzij creativiteit en een oplossingsgerichte instelling hebben we binnen een halve dag de valbeveiliging geïnstalleerd, waarna de renovatie van deze schuur voortgezet kon worden.

Dakrandbeveiliging en veiligheidsnetten voor valbeveiliging in Limburg

De dakrandbeveiliging voor de renovatie van het dak bestaat uit een constructie van aluminium buizen die zowel aan de lange als korte zijde zijn gemonteerd. Aan de lange zijde van het gebouw hebben we grondsteunen gebruikt om de constructie te verstevigen. Aan de korte kant is de dakrandbeveiliging bevestigd aan de overstek. Ook hebben we dakplaten over het geraamte van het dak gelegd waardoor er geen openingen groter dan 35 centimeter waren. Tenslotte hebben we de bouwplaats verder beveiligd met veiligheidsnetten. Door deze complete, collectieve valbeveiliging hebben we een veilige bouwsituatie tot stand gebracht.

Best Montage/Demontage B.V. onderscheidt zich door het verzorgen van passende oplossingen voor diverse en complexe vraagstukken. Dankzij onze ervaring en creativiteit kunnen we voor elke situatie  adequate tijdelijke valbeveiliging monteren. Deze installeren we altijd volgens EN1263 richtlijnen en EU-norm 13374. We beschikken over eigen materieel waardoor we snel kunnen schakelen. Daarnaast hebben we een flexibele instelling en komen we afspraken altijd na. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Die kunt u vinden op onze pagina’s voor dakrandbeveiliging en voor het huren van veiligheidsnetten.

Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van tijdelijke valbeveiliging of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar boven