Randbeveiliging Someren voor renovatie dak

Dakrand-beveiliging-Someren-koeienstal

Best Montage/Demontage B.V. heeft de valbeveiliging verzorgd voor de renovatie van het dak van deze koeienstal. Wij hebben de randbeveiliging en veiligheidsnetten binnen een dag geïnstalleerd, zodat de werkzaamheden geen vertraging zouden opliep. Bij de installatie van de valbeveiliging hielden we rekening met de wensen van de klant en mogelijkheden van het gebouw.

De dakrandbeveiliging bestaande uit een stevige constructie van aluminium buizen is bevestigd via boorsteunen in de gordingen van de veestal. De stellage is hierdoor solide verankerd en neemt weinig ruimte in beslag. De dubbele horizontale buizen bieden solide bescherming tegen valpartijen aan de zijkant van het dak. Aan de binnenkant van de veestal bieden veiligheidsnetten beveiliging bij ongelukken. De veiligheidsnetten zijn eveneens op de afbeelding zichtbaar. Om deze collectieve valbeveiliging te installeren, hebben we gebruik gemaakt van een hoogwerker telescoop en schaarlift, welke geschikt was om binnen de stal op de vloer te gebruiken.

Best Montage/Demontage B.V. kon zich in dit project onderscheiden door oplossingsgericht te denken en zich flexibel op te stellen. We verzorgden een valbeveiligingsoplossing op maat die we binnen een dag installeerden. Op deze manier verliep de renovatie van het dak voorspoedig en liepen de werkzaamheden geen vertraging op.

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van valbeveiliging? Lees dan over onze randbeveiliging services en verhuur van veiligheidsnetten. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar boven