Randbeveiliging voor plaatsen Zonnepanelen in Ossendrecht

Zonnepanelen zijn inmiddels een vertrouwd gezicht geworden op woningen, bedrijfshallen en veestallen. Omdat het plaatsen van zonnepanelen op hoogte plaatsvindt is een vorm van valbeveiliging bijna altijd verplicht. Best Montage/Demontage. B.V. verzorgt collectieve valbeveiliging in de vorm van randbeveiliging en veiligheidsnetten.

Voor dit project hebben we staande randbeveiliging geïnstalleerd voor de plaatsing van zonnepanelen op deze stal in Ossendrecht. Met behulp van vele staanders en 3 liggers hebben we een veilige werkplek tot stand gebracht.

Best Montage/Demontage B.V. is expert om in iedere situatie een veilige werkplek op hoogte te creëren. We zijn Aboma-gecertificeerd en hebben meer dan 10 jaar ervaring in Nederland én daarbuiten. We zijn een favoriete partner van veel bouwbedrijven, omdat we goed weten hoe de bouw werkt. Voor ons geldt afspraak is afspraak en we stellen ons flexibel op.

Meer informatie over onze diensten vindt u op de pagina’s randbeveiliging, valbeveiliging schuin dak en valnetten. Heeft u interesse in onze diensten voor tijdelijke, collectieve valbeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!

Dakrandbeveiliging voor plaatsen zonnepanelen in Ossendrecht

Terug naar boven