Staande schoor dakrandbeveiliging in Neer, Limburg

staande-schoor-dakrandbeveiliging

Best Montage/Demontage B.V. onderscheidt zich door het kunnen implementeren van creatieve en robuuste oplossingen. Een lastige klus zien we niet als een probleem, maar als een uitdaging. Onze creativiteit kwam ook van pas voor de installatie van valbeveiliging voor dit renovatieproject in het Limburgse Neer.

Voor de renovatie van deze opslagplaats hebben we tijdelijke valbeveiliging geïnstalleerd. De dakrandbeveiliging, bestaande uit een solide constructie van aluminium buizen, moest tegen de muur bevestigd worden. De klant wilde geen gaten in de muur en daarom was boren geen optie. Ook was de muur relatief zwak. We hebben daarom gekozen voor een staande randbeveiliging met een schoorconstructie. De schuine buizen zorgen dat de constructie een solide en veilig geheel vormt. Deze constructie hebben we binnen een dag opgebouwd, zodat de renovatie geen vertraging opliep.

Best Montage/Demontage B.V. is een betrouwbare en ervaren partner voor het installeren van tijdelijke, collectieve valbeveiliging voor bouw- en renovatieprojecten. We werken door heel Europa en zijn ABOMA-gecertificeerd. We stellen ons flexibel op en bij ons geldt afspraak is afspraak. Een overzicht van enkele van onze werkzaamheden kunt u vinden op de valbeveiliging projectenpagina. Voor het installeren van collectieve valbeveiliging maken we gebruik van veiligheidsnetten en dakrandbeveiliging constructies, zoals in dit project. Uiteraard voldoen onze constructies aan geldende wet- en regelgeving.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Terug naar boven