Veiligheidsnetten Melick voor bouw nieuw dak

Voor het vernieuwen van het dak van deze agrarische opslagloods in Melick heeft Best Montage/Demontage B.V. 1400 m2 veiligheidsnetten gehangen. Met deze tijdelijke valbeveiliging hebben we een veilige werksituatie tot stand gebracht.Tijdelijke valnetten in Melick Limburg

Best Montage/Demontage B.V. installeert tijdelijke, collectieve valbeveiliging voor bouwprojecten in Nederland en daarbuiten. We bieden valbeveiliging in de vorm van valnetten, randbeveiliging en trappentorens. In iedere situatie weten we een passende  en veilige oplossing te verzorgen. We zijn Aboma-gecertificeerd en onze klanten staan centraal. Voor ons geldt afspraak is afspraak en wij stellen ons flexibel op.

Wilt u graag meer projecten van ons zien? Bekijk dan onze projecten voor valbeveiliging in Limburg of al onze projecten. Meer informatie over onze diensten vindt u op de pagina’s valnetten, randbeveiliging en trappentorens.

Heeft u interesse in de diensten van Best Montage/Demontage B.V.? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Terug naar boven