Permanente veiligheidsnetten asfaltcentrale Hoogblokland

Permanente veiligheidsnetten asfaltcentrale hoogblokland

Geen klus is te hoog of te lastig voor Best Montage/Demontage B.V. Op de constructie van een asfaltcentrale in Hoogblokland hebben wij op 40 meter hoogte permanente valnetten gemonteerd. Omdat wij niet binnen de constructie konden komen met een hoogwerker zijn de netten niet gedemonteerd. De veiligheidsnetten hebben we gemonteerd met behulp van een 58 meter hoge telescoop in combinatie met kraan en hangbak.

Daarnaast hebben we eveneens tijdelijke randbeveiliging geïnstalleerd in de vorm van een tijdelijk hekwerk. Dit project duurde 4 maanden. Deze opdracht laat zien waar we goed in zijn: voor iedere situatie een passende oplossing verzorgen. Al meer dan 10 jaar zijn we een betrouwbare partner voor collectieve valbeveiliging. We zijn Aboma-gecertificeerd en leveren onze diensten in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Bekijk dan de pagina’s veiligheidsnetten en collectieve randbeveiliging. Heeft u vragen of interesse in onze services? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.
Terug naar boven