Nieuws

Wij zij Aboma-gecertificeerd. Wat betekent dit?

Wat is aboma-gecertificeerd? We leggen u het in deze blog voor u uit.

Op onze website kunt u lezen dat Best Montage/Demontage B.V. een Aboma-gecertificeerd bedrijf is. Bij niet iedereen is echter bekend wat dit betekent en waar de certificering voor staat. In dit artikel leggen we daarom dit voor u uit.

Aboma is een organisatie met als doel de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de bouw en de verticaal transportbranche te verhogen. De organisatie specialiseert zich op bedrijven werkzaam in de bouwnijverheid en metaal. Naast keuringen, adviseert Aboma eveneens bedrijven voor een betere bedrijfsvoering.

Voor een certificaat lichten de onafhankelijke Aboma-auditoren een bedrijf helemaal door op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en/of milieu. De precieze keuring is afhankelijk van het type certificaat dat een bedrijf wil bemachtigen. Aboma keurt onder meer voor VCA-certificering, CO2-certificering en ISO 9001-certificering. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kunt u in de onderstaande video bekijken.

Best Montage/Demontage B.V. laat zich door Aboma keuren voor onder meer VCA-certificatie. Ook ondersteunen we onze medewerkers met het halen van een VCA-diploma. Zo creëren we een veilige en gezonde werkomgeving voor onze medewerkers en voor u voor het werken op hoogte.

Wilt u meer te weten komen over de genoemde keuringen en certificaten? Meer informatie kunt u vinden op de website van Aboma en VCA.

Zoekt u een partner voor het veilig werken op hoogte tijdens bouwwerkzaamheden? Best Montage/Demontage B.V. is graag uw ervaren partner voor het plaatsen van veiligheidsnetten en installeren van (dak)randbeveiliging. Ook kunt u bij ons trappentorens huren.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van valbeveiliging of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar boven