Nieuws

Best Montage/Demontage B.V. staat ook voor u klaar in de anderhalvemetersamenleving

best_hoogwerker

Net zoals voor iedereen in Nederland heeft het coronavirus ook een drastische impact op onze werkzaamheden gehad. Gelukkig hebben wij wel onze activiteiten op een veilige manier kunnen doorzetten en klanten van dienst kunnen zijn. Hierbij hebben we de richtlijnen van het RIVM gevolgd, zoals:

  • Niet teveel mensen in een ruimte, waaronder auto’s en bedrijfswagens, laten werken.
  • Personeel op minimaal anderhalve meter van elkaar laten werken.
  • Beschermingsmateriaal zoals mondkapjes en plastic handschoenen ter beschikking gesteld aan ons personeel.
  • Bij symptomen, ook milde, moet personeel thuisblijven.

Eveneens hebben we ons flexibel opgesteld naar klanten die door de coronacrisis in een lastig situatie terechtkwamen. We hebben meegedacht en onze werkzaamheden ook in onzekere omstandigheden doorgezet. Het vertrouwen dat klanten al jaren aan ons geven, geven we ook graag terug.

Ondanks de verbeterde situatie in Nederland blijven we de richtlijnen van het RIVM volgen en op een veilige en verantwoordelijke manier werken. Heeft u een project waarvoor u collectieve valbeveiliging nodig heeft? Best Montage/Demontage B.V. verzorgt al meer dan 10 jaar randbeveiliging en installatie van veiligheidsnetten. Voor iedere situatie verzorgen we een passende oplossing en een veilige werkomgeving.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Terug naar boven