Nieuws

Nieuwe Dutch Crane Factory hoogwerker voor Best Montage/Demontage B.V.

Dutch Crane Factory hoogwerker

Best Montage/Demontage B.V. is een hard groeiend bedrijf voor het installeren van tijdelijke valbeveiliging voor de bouw. Om onze groeiende groep klanten goed van dienst te kunnen zijn, presenteren wij onze nieuwe hoogwerker: de Dutch Crane Factory telescoop.

Met deze hoogwerker kunnen wij tot een hoogte van 13 meter op een veilige wijze collectieve valbeveiliging aanbrengen. Dankzij de jib, de tweede knikarm, kunnen wij nu nog makkelijker boven obstakels werken. Ook is deze telescoop inzetbaar op verscheidene soorten ondergrond, waardoor we de Dutch Crane Factory hoogwerker flexibel kunnen inzetten.

Best Montage/Demontage B.V. is expert op het gebied van tijdelijke en collectieve valbeveiliging. Wij verzorgen randbeveiliging en monteren veiligheidsnetten voor allerlei soorten bouwprojecten. Daarnaast verhuren wij eveneens trappentorens.

Wij zijn flexibel ingesteld en bij ons geldt afspraak is afspraak. Best Montage/Demontage B.V. is ABOMA-gecertificeerd en voor elke situatie verzorgen wij een oplossing. Wij zijn al 10 jaar werkzaam in heel Europa en geen project is voor ons te klein of te groot.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak. We vertellen u graag over onze diensten.

Dutch Crane Factory telescoop in actie

Best Montage/Demontage B.V. hoogwerker

Veiligheidsnetten monteren met Dutch Crane Factory hoogwerker

Terug naar boven